Nieuws

BattleThemaWinnaar
bijeenkomst 7 februari Jong VNO-NCW Oostland Leiding geven Ferry van Buijtene
bijeenkomst 20 maart VNO-NCW Oostland Succes en Geluk Ferry en Eleonore
bijeenkomst 31 mei VNO-NCW Oostland Topondernemerschap Eléonore Hendriks
bijeenkomst 10 juli Jong VNO-NCW Oostland Zeilbattle Eléonore Hendriks
oktober Verrassingsbattle  
Kookbattle 5 november Business Talent Oostland kookbattle Ferry van Buijtene 
30 november Vakjury bezoekt talenten  
bijeenkomst 30 december VNO-NCW Oostland Spannende slotbattle en uitslag winnaar BTO 2012 Ferry van Buijtene

 

Ferry van Buijtene wint Business Talent Oostland 2012

Op 13 december 2012 presenteerde Roelof Hemmen tijdens de eindejaarsbijeenkomst van VNO-NCW Oostland de spannende eindbattle tussen de vier businesstalenten in het Oostland. Een optelsom van de uitslagen van de battles, het oordeel van een vakjury onder leiding van Kees van der Helm en de stemmen uit de zaal, maakte Ferry van Buijtene van Support 015 Bedrijfsnetwerken tot winnaar van Business Talent Oostland 2012.

 

Eindbattle
De spanning was bij de vier talenten van Business Talent Oostland ondertussen flink opgelopen. Ferry van Buijtene van Support 015 Bedrijfsnetwerken, Eléonore Hendriks van Oostland Company, Dennis van der Kleij van Velux Elektrotechniek en Mark van der Voort van Vitrona Living & Business, streden een jaar lang voor de begeerde ondernemersprijs. Zij profileerden zich, voerden meerdere battles en kregen coaching op punten die ze vooraf zelf geformuleerd hadden.
 

Nu werd het tijd voor de eindbattle, waarin presentator Roelof Hemmen hen ieder acht minuten zou ‘grillen’. Hij vroeg hen naar hun persoonlijke groei en naar de ontwikkeling van hun bedrijf. Zijn hun doelen behaald? Wat hebben ze geleerd van de battles en wat was hun belangrijkste leermoment? Hemmen maakte het hen niet gemakkelijk en vroeg met name door naar ontwikkelingen op het persoonlijke vlak.
 

Nadat alle aanwezigen hun stem hadden uitgebracht, werden de uitslagen bekend gemaakt.
Een optelsom van de uitslagen van de battles, het oordeel van een vakjury onder leiding van Kees van der Helm en de stemmen uit de zaal, maakte Van Buijtene tot winnaar van Business Talent Oostland 2012.
Hij won een driedaagse cursus ‘De essentie van leiderschap’ van Remco Claassen, beschikbaar gesteld door Robert Douma, zelf trainer/coach en procesbegeleider voor Business Talent Oostland.
Hendriks werd een goede tweede, gevolgd door Van der Kleij en Van der Voort. De jonge ondernemers kunnen terugkijken op een leerzaam en productief jaar.