Dennis van der KleijOndernemers, collega’s en  geïnteresseerde, ik ben Dennis van der Kleij, 32 jaar getrouwd met Debbie en samen met onze kat Dede woon ik sinds 2003 in Delfgauw.

Ik ben nu ongeveer 3 jaar directeur/eigenaar van Velux Elektrotechniek een elektrotechnisch installatiebedrijf. Samen met mijn personeel, zijn wij er voor alle denkbare elektrotechnische  werkzaamheden in de regio Pijnacker, Delfgauw, Zoetermeer, Delft, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, dus een groot gedeelte van Oostland. Onze werkzaamheden bestaan uit het bijmaken van een wandcontactdoos, bijvoorbeeld in de meterkast, tot een complete nieuwe installatie voor een woning of bedrijfspand zowel voor particulieren, bedrijven, aannemers en de plaatselijke woningbouwvereniging. De elektrawerkzaamheden voldoen aan de richtlijnen van Stichting erkenning installatiebedrijven Sei en Sterkin. Wij zijn BRL6000 gecertificeerd, waardoor onze installaties worden aangelegd volgens de wettelijke vastgestelde kwaliteitsnorm, het KOMO Instal procescertificaat. Tevens zijn wij aangesloten bij de branche organisatie Uneto VNI, tevens zijn wij een erkend leerbedrijf. Voor duurzaam ondernemen of advies t.b.v. besparen van energie kunt u bij ons terecht.

Als ik niet aan het werk ben, is sporten mijn grote passie o.a. door ’s winters te mountainbike in de bossen en ’s zomers op de racefiets om een aantal kilometers te maken in de omgeving.

Meedoen aan business talent 2012 vind ik een enorme uitdaging! Het leren van andere, met name van mijn coach, met zijn vele jaren ervaring en relaties, hiermee krijg ik een unieke kans om me verder te ontwikkelen, door te groeien en eventueel in de toekomst  nieuwe/andere uitdagingen aan te gaan.