Ferry van BuijteneMijn naam is Ferry van Buijtene ik ben 25 jaar, kom uit Pijnacker en ben mede eigenaar van het bedrijf Support 015.
Na mijn opleiding als ICT beheerder ben ik gaan ondernemen, tijdens mijn laatste stage schreef ik het ondernemingsplan voor Support 015 wat na het behalen van mijn diploma werkelijkheid is geworden (2007). In 2009 ben ik verder gegaan met mijn huidige compagnon Robbin Kuiper, samen houden wij ons in de regio Oostland bezig met het leveren en installeren van bedrijfsautomatisering. Op dit moment hebben één part time medewerker in dienst. We zijn gevestigd in Pijnacker-Nootdorp op bedrijvenpark de Boezem.
 
Als bedrijf zijn we lid van diverse ondernemers kringen zoals de Ondernemers Vereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN) en het (jong) VNO-NCW Oostland.
Persoonlijk vind ik het erg leuk om binnen de ondernemers kringen actief te zijn met het organiseren van wat activiteiten.
Het ontmoeten en bij elkaar brengen van mensen vind ik daarin de leuke aspecten. Afgelopen jaar heb ik o.a. voor de OVPN een workshops georganiseerd over het gebruik van Twitter en ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van wieleravonden en kennistafels. En na in 2011 samen met Cor van der Wel de eerste ‘Wielertocht bedrijfsleven Oostland’ te hebben georganiseerd gaan we ook in 2012 weer in het zadel met het Oostlands bedrijfsleven.
 
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om me bezig te houden met wielrennen, de afgelopen jaren ben ik actief geweest als (top) amateur renner.
Afgelopen seizoen heb ik de fiets ook maatschappelijk ingezet met een deelname aan de Alpe d’HuZes met Team Oostland.
 
Met mijn nominatie als Business Talent Oostland 2012 verwacht ik komend jaar veel te zien en te leren van mijn coach, battles en andere activiteiten.